Smeštaj

Svi smeštajni kapaciteti nalaze se u kući iz 1900.godine.

Kuća raspolaže sa 5 kvalitetnih apartmana, različite ambijentalnosti, koji su opremljeni kupatilima, TV ekranima, satelitskim programom, internet – telefonskim vezama, sefom. Obzirom na vrhunsku savremenu opremu, centralno, kao i grejanje u podu sa dodatkom 2 originalne Franklinove peći, moguće je kuću koristiti i zimi.

Soba

Stanija

70€
noćenje sa doručkom

Dvokrevetna soba sa odvojenim krevetima (90x190cm), smeštena u prizemlju kuće, pogodna za starije i slabo pokretne goste. Uz samu sobu smešteno je potpuno opremljeno kupatilo. Nalazi se uz veliki dnevni boravak koji se može odvojiti od ostatka kuće, pa je moguće iznajmiti zajedno sa njim, kao lux apartman.

Soba

Angelina

70€
noćenje sa doručkom

Soba “Angelina” je dvokrevetna soba sa bračnim krevetom (160cm x 190cm), smeštena u potkrovlju kuće, sa velikim francuskim prozorom i pogledom na selo. U sastavu sobe nalazi se kompletno opremljeno kupatilo. Na zahtev gosta moguće je korišćenje dodatnog kreveta za decu do 3 godine.

Soba

Darinka

70€
noćenje sa doručkom

Soba “Darinka” je dvokrevetna soba sa bračnim krevetom (160cm x 190cm), smeštena u potkrovlju kuće, u čijem sastavu se nalazi se kompletno opremljeno kupatilo. Na zahtev gosta moguće je korišćenje dodatnog kreveta za decu do 3 godine.

Soba

Milunka

65€
noćenje sa doručkom

Soba “Milunka” je dvokrevetna soba sa dva spojena kreveta (2 x 100cm x 190cm), smeštena na prvom spratu kuće, u čijoj blizini se nalazi kompletno opremljeno kupatilo, odmah prekoputa saune, sa francuskim prozorom sa pogledom na dvorište sa bazenom. Na zahtev gosta moguće je korišćenje dodatnog kreveta za decu do 3 godine.

Soba

Milica

110€
noćenje sa doručkom

Soba “Milica” je četvorokrevetna soba, smeštena na prvom spratu kuće, u čijoj blizini se nalazi kompletno opremljeno kupatilo, odmah prekoputa saune, sa francuskim prozorima sa pogledom na dvorište sa bazenom. Soba je velike kvadrature, pogodna za roditelje sa decom.

Soba

Danica

50€
noćenje sa doručkom

Soba “Danica” je jednokrevetna soba (100cm x 190cm), smeštena u prizemlju kuće, u čijoj neposrednoj blizini se nalazi se kompletno opremljeno kupatilo.

Opustite se i uživajte...

Sobe su dobile ime po
ženskim članovima porodice Čolović

Your cart is empty.

0 in cart
Close
Translate »